Лідер гурту "Океан Ельзи" співак Святослав Вакарчук, який заявив, що голосувати треба "не по приколу", повинен спуститися з гори і придивитися до Володимира Зеленського.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Про це заявили в команді слуги народу, передають ЗМІ.
"Багато хто вважає, що у нас вся компанія "по приколу". Коли ми вирішили учавстовать, то розуміли, що це відповідальний процес для всіх нас і для Володимира Олександровича. Назад дороги немає. Тут все дуже серйозно. Жартів вже немає", - сказав Іван Баканов, глава виборчого штабу Зеленського.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

На думку координатора штабу, заяви Вакарчука пов'язані з нерозумінням суті того, що відбувається навколо кампанії Зеленського.
"Може бути для Святослава з високої гори, на якій він сидить, здається, що це виглядає, як прикол, але сьогодні можна сказати - жарти закінчилися", - додав Корнієнко.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Координатор додав, що для волонтерів та експертів, які допомагають Зеленському, відкривши близько 80 офісів по Україні - "це вже давно не по приколу", як і для "п'яти мільйонів людей, які збираються голосувати за Зеленського".

Варто нагадати, що Святослав Вакарчук закликав поширювати у соцмережах хештег "голосуй не по приколу". При цьому він зазначив, що перемога на виборах "вимагає надійної команди, а не випадкових людей, зібраних на хайп".
Нагадаємо,  популярний український співак і вокаліст групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук звернувся до українців. Він попросив підтримати моряків, які опинилися в полоні РФ після агресії в Керченській протоці. Відповідна публікація з'явилася на сторінці в Facebook.

новий сезон серіалу "Слуга народу". Відбудеться 27,Березня о 20:40 на 1+1.

"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)
"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)

Відповідний пост з'явився на сторінках "Зе!команди" у соціальних мережах. Окрім того команда Зеленського додала відео-уривок із третього сезону серіалу.

18:30 27.03.2019.