среда, 27 марта 2019 г.

"Крым вернётся в цветущую Украину": Пальчевский об отношениях Путина с П...

Пальчевський сказав, як прогнати Путіна з Криму без зброї

Телеведучий відповів на головні питання українців перед виборами

Український телеведучий та громадський діяч Андрій Пальчевський поділився думками про одну із найбільш наболілих проблем нашого суспільства - анексію Криму та оцінив імовірність повернення півострову до складу України.

Про це Пальчевський розповів у ефірі одного із українських телеканалів.

На початку розмови телеведучий традиційно торкнувся найболючішої для українців теми - засилля олігархату, який десятиліттями гальмує розвиток "економіки для народу".

"Українці - занадто терплячий народ. Але мені здається, що саме зараз, у 2019 році, бажання змінити олігархічну систему переможе", - вважає Пальчевський.

"Політика потребує дотепних і сміливих людей. Тому "Зелений" на своєму місці", - сказав Пальчевський, натякаючи, очевидно, на слугу народу.



"Чого тільки не наговорив та не наобіцяв Порошенко українцям за 5 років "по-новому" - повернення Криму та завершення війни на Донбасі, європейські зарплати та закриття Roshen. Люди, які зараз перебувають при владі - це одна велика дружна сім'я злодіїв України", - підкреслив телеведучий.

На запитання, як він оцінює пропозицію чинного глави держави щодо створення Автономної республіки кримських татар, Пальчевський не поскупився на яскраві епітети:

"Як ви собі це уявляєте? А решту - куди? Мені здається, Порошенко у цей момент був просто п'яний. На території Криму проживають багато нацменшин, і я впевнений, що їм навряд чи б сподобалась подібна ініціатива", - вважає Пальчевський.

"Я вважаю, що єдиний реальний спосіб повернути Крим - це створити в Україні якість життя такого рівня, щоб кримчани самі не лише захотіли, а й прагнули повернення. Півострів можливо повернути лише у склад сильної та процвітаючої України", - резюмував телеведучий.



13:10 27.03



Комментариев нет: